Понеділок, 20 Травня 24, 21:11
Гість! Ви на сайті -й день | Група "Захожі"Доброго вечора Гість | |  Закладки | RSS RSS | YouTube | Однокласники | Facebook | Вконтакте | Viber | Instagram | Твіттер 
Меню сайту
Архів новин
[19 Жовтня 14]
19.10.14 Оркестр з Ківерець у Кузнецовську (2652)
[23 Серпня 15]
22-23.08.15 Сім'я Богачових в Кузнецовську (відео) (1968)
[28 Серпня 12]
22-26.08.12 Шкіндер Ростислав Михайлович та інші в Кузнецовську (відео) (3374)
[04 Листопада 12]
03-04.11.12 Вінчання Шах Марини та Матвійчука Олександра (3589)
[20 Травня 12]
19-20.05.12 - Весілля Бойка Олександра та Стельмах Тетяни (відео) (3812)
Чат
Наше опитування
Оцініть цей сайт
Всього відповідей: 1097
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаємо нових учасників:
  • odemcinskiy19
  • alinasauliak03
  • artvinitskiy

  • Вітаємо з Днем народження:
    Квіточка(37), vadym007(27)
    Головна » 2017 » Січень » 29 » 28-29.01.17 Рукопокладання служителів
    28-29.01.17 Рукопокладання служителів
    22:03

     


    28.01.16 Субота

    У вечірньому суботньому богослужінні участь узяв 3-ій Молодіжний хор. Після молитви перед початком служіння і загального псалму "Я прошу, Боже, знов тебе" за кафедру вийшов Ярошик Віталій. Узявши за основу проповіді Псалом 1, він зауважив, що ми одні із тих, хто є блаженними, тому що сьогодні не стоїмо на дорозі грішників, не ходимо на раду нечестивих. Але ми знаходимось в Божому Домі, в Божій присутності, і як важливо, щоб ми в цей час могли  бути в Господньому Законі і чути, що Він хоче сказати нам. Після проповіді хор прославив Бога псалмом "Мне хорошо в Доме Твоем", сестра Лєра Ворона розказала вірш і декілька гуртів заспівали пісні. 
    Другим проповідував брат Віталій Васильчук. Він коротко засвідчив про те, як його спас Господь і зачитав текст з Біблії Євангеліє від Матвія 11:28. Опісля хор заспівав пісню "Краю мій" і сестра Каріна Бабчанік розказала вірш. Далі церква заспівала загальний псалом і сестра Бойко Юля звеличила Господа у пісні. і
    Слідуючим проповідував Тропець Павло. Він сказав, що немає нічого кращого в світі за те, щоб називатися синами Божими. Цей статус дає нам надію в робить нас найщасливішими людьми, але як важливо не осоромити Його. Після хорового співу Надулічна Вікторія розказала вірш і група з хору знову прославила Господа у пісні з супроводом фортепіано. 
    Останнім проповідував Дегтяр Іван. Він попросив задуматися над тим, як налаштоване серце батьків до дітей. Але трішки більше брат говорив про серце дітей. Ми, молодь, хочемо щоб Він прийшов в наше життя, але чи готові ми до цього, чи відповідає наше життя Божим стандартам, чи наші відносини з сім'єю такі, які хоче бачити Господь?  Якщо ми виправимо свої стежки, то чи не благословить нас Бог? Чи не благословить церкву, країну? Але нам всім потрібно розпочати зі своєї сім'ї.

     

      

      

      

      

      

     

    29.01.2017. Неділя, ранок
    У недільному богослужінні узяв участь Старший хор. Першим проповідував Троцковець Олексій. У своїй промові брат возвеличив книгу Біблію як Боже Слово, як скарб для душі і прочитав декілька місць Писання про це (Притчі 13:13; 16:20). 
    Після проповіді й молитви хор заспівав пісню "Душе моя" і сестра Савонік Тетяна розказала вірш. 
    Слідуючим проповідував Коток Віталій. Говорячи на тему "Безпечність", він наголосив, що ніщо не можна робити "якось", нам потрібно "дуже добре". Також у його проповіді прозвучало таке поняття, як преспокійний спокій, який, в його розумінні, обов'язково веде до падіння. Опісля церква загальним співом заспівала псалом "Євангеліє" і брат розказав вірш. 
    Третім проповідував Милтанов Станіслав. На початку брат сказав, що Бог дає нам настанову, щоб ми спостерігали за собою, спостерігали за своїм серцем. Якщо ми не будемо цього робити, то можуть виникнути якісь складні обставини в житті.  
    Потім хор заспівав декілька псалмів і сестра прославила Бога віршем. 
    Останнім проповідував Бойко Степан. У своїй проповіді він сказав, що нам потрібно, приходячи на служіння, набиратися мудрості, розуму, знання і думали про те, що не завжди так буде. Прийдуть якісь переміни, і буде добре, якщо в той період ми будемо духовно сильні.

     

      

      

     

    29.01.2017. Неділя, вечір. 
    Цього вечора відбулося святкове служіння з нагоди рукопокладання молодих братів на служителів нашої помісної церкви "Благодать". Серед присутніх були гості, зокрема старший єпископ області та помісні служителі церков району. Також участь у богослужінні узяв 3-ій Молодіжний хор. 
    Після загального співу за кафедру вийшов пресвітер  церкви с. Собіщиці Савонік Василь. Він закликав усіх мати Духа Господнього у своїх серцях і своїх домах, тому що тільки Він може нас змінювати. Після проповіді й молитви хор заспівав псалом "Хай віє, Господи, Твій Дух". 
    Другим проповідував пастор церкви с. Кідри Сергій Кібиш. Він, розпочавши свою промову, сказав так: "Через віру ми маємо спасіння. Наша віра нас підтримує, збадьорює, веде по цьому житті й тішить. Але нам потрібно вдосконалюватися, і Бог дає нам час для цього". У кінці проповіді брат Сергій побажав церкві, щоб ці три речі постійно перебували в ній: дія віри, праця любові і терпіння надії. Після проповіді хор заспівав надзвичайно святковий та чудовий псалом про Славну Церкву, яка чекає свого Жениха і про те, що слава Церкви у вірності. Також гурт братів з хору прославив Господа у пісні "Стану на коліна". 
    Слідуючим говорив ще один гість, пастор церкви с. Довговоля Сергій Козодой. Він звернув увагу прихожан на те, що  як важливо для нас тримати своє серце в чистоті, берегти його. А воно буде чисте тільки тоді, коли ми віддамо його для Бога, бо тільки Він може очистити і звільнити. 
    Після проповіді і загального співу  ще один гурт братів заспівав пісню "У креста спасенье людей" під акомпонемент фортепіано. 
    Четвертим проповідував пастор із с. Нова Рафалівка Степан Килюшик. Він задав декілька важливих питань для роздумів нашій церкві: Чи готові ми, церква Ісуса, бути вірними в тяжких обставинах Богу?  Чи зможемо ми, СЛАВНА ЦЕРКВА ІСУСА, віддати наших рідних, дорогих нам людей Господу, коли Він попросить? Яке свідчення віри ми зможемо показати, коли прийдуть тяжкі часи, гоніння? 
    Опісля хор заспівав псалом "Куди піду від Духа я твого піду?"
    Завершальну проповідь сказав єпископ Рівненської області Боришкевич Віктор Дем'янович. Він об'явив, що новообраним пресвітером церкви в Полицькій виправній колонії №76 є Дацький Петро Васильович. Новообраними дияконами є: Коваль Дмитро Анатолійович, Коток Віталій Олександрович, Кривко Олег Михайлович, Леус Анатолій Васильович, Матер'ян Тарас Михайлович, Мельник Микола Миколайович. Після наставної промови брати-служителі й високопоставлені гості звершили  молитву рукопокладання. Опісля пастор Георгій Данилович закликав на сцену Галамагу Віталія. Він від'їжджає до Америки на постійне місце проживання і церква, помолившись, з миром відпустила його.

    Павлусь Д.С.

     

      

      

      

      

      

      

      

      

      

     

      

    Переглядів: 2335 | Додав: YURIY | Теги: Полицька ВК-76, Старший хор, 3-ій Молодіжний хор | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Вибір мови
    Форма входу
    Пошук на сайті
    Радіо online

    Повідомити другу
    Share |

    Збірка псалмів
    Збірка проповідей
    Збірка свідчень
    Збірка віршів

    Погода
    Календар
    «  Січень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    ХРИСТИЯНСЬКІ СВЯТА 2023
    06.01 - Хрещення Господнє
    02.02 - Стрітення Господнє
    25.03 - Благовіщення
    09.04 - В'їзд Ісуса в Єрусалим
    16.04 - Воскресіння Христове
    25.05 - Вознесіння Господнє
    04.06 - Трійця
    06.08 - Преображення Господнє
    25.12 - Різдво Христове
    Архів записів
    Богослужіння
    Розклад богослужінь:
    Понеділок:
    19:00 - молодіжне служіння
    19:00 - співанка Старшого хору
    Вівторок:
    20:00 - співанка 2-ого Молодіжного хору
    Середа:
    19:00 - загальне служіння
    Четвер:
    19:00 - співанка 1-ого Молодіжного хору
    19:00 - співанка Підліткового хору
    П'ятниця:
    19:00 - молитовне служіння
    Неділя:
    9:00, 13:00 та 18:00- загальні служіння
    Наша адреса:
    м. Кузнецовськ, мікрорайон Північний-1, 1.
    Молитовна кімната
    Молитва
    П'ятниця перед Хлібопереломленням - молитва та піст за освячення церкви.
    5 число кожного місяця молитва за Україну та Китай (наша церква молиться за м.Хеянг).
    Молитва за хворих нашої церкви (відповідальний Матвійчук Микола).
    Молодіжна молитовна група збирається щонеділі о 8:30 в Молитовному будинку на молитву.
    Старша молитовна група збирається щоп'ятниці о 12:00 в Молитовному будинку на молитву.
    Пошук в БІБЛІЇ
    Шукати в Біблії:

    Пошук в Біблійному Словнику:
     Як Google використовує дані, коли ви користуєтеся сайтами чи додатками партнерів
    Copyright MyCorp © 2024