Понеділок, 20 Травня 24, 22:16
Гість! Ви на сайті -й день | Група "Захожі"Доброго вечора Гість | |  Закладки | RSS RSS | YouTube | Однокласники | Facebook | Вконтакте | Viber | Instagram | Твіттер 
Меню сайту
Архів новин
[26 Червня 11]
22-26.06.11 - Відбулося весілля Гейка Ярослава та Отроди Анни (2500)
[13 Лютого 14]
15-16.02.14 Гості з Луцька в Кузнецовську (2754)
[26 Липня 11]
20-24.07.11 - Семінар "Історія Біблії" (2142)
[06 Липня 09]
НОВИНИ 05.07.09 - Міжобласний хор відвідав м.Київ (2062)
[08 Квітня 12]
08.04.12 - В'їзд Ісуса в Єрусалим (2602)
Чат
Наше опитування
Оцініть цей сайт
Всього відповідей: 1097
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Вітаємо нових учасників:
  • odemcinskiy19
  • alinasauliak03
  • artvinitskiy

  • Вітаємо з Днем народження:
    Квіточка(37), vadym007(27)
    Головна » 2018 » Січень » 28 » 27-28.01.18 Гості у нашій церкві
    27-28.01.18 Гості у нашій церкві
    22:14

     

       


    27.02.2018. Молодіжне служіння

    Це суботнє богослужіння провели присутні у нас гості - наші брати та сестри по вірі з церкви християн-баптистів "Преображення" м. Вараш. Вони прославляли Бога чудовим та щирим співом. Звучали і проповіді. Також у зібранні узяв участь 1-й Молодіжний хор та наші брати-проповідники. Коротке слово напочатку було сказане Виговським Сергієм. Тим головним, що хотів донести до слухача проповідник, були слова: після примирення з Господом ти отримуєш вічне життя. Твоя душа отримує мир з Всевишнім Богом і Творцем! І через цей мир ти маєш впевненість к своєму спасінні. Ти маєш НАДІЮ на вічне життя, що тобі дарує Ісус, тому що ти прийняв Його благодать. 

    Опісля гурт братів і сестер з присутніх гостей під гарний акомпонемент особистого міні-оркестру прославив Бога у декількох піснях та коротких передмовах перед ними. 

    Слідуючого за кафедру запросили теж гостя, брата Михайла. У своїй проповіді він  роздумував над тим, як і за якими критеріями сьогодні кожен християнин визначає рівень своєї духовності. Зачитавши євреям 12:14 ( "пильнуйте про мир з усіма і про святість, без якої ніхто не побачить Господа"), брат говорив про один такі аспекти духовної людини, як мир і святість. Що таке мир? Якщо давати тлумачення слову, то це безпека, захист. Майте, так звану, безпеку - тобто мир - з усіма. Як? Слово Боже навчає, що не потрібно лихом ловити когось - іншими словами, слідкувати за своїми устами (!) -, не відповідати злом на зло. Але не тільки це. Майте мир Божий у серці. Інша частина тексту євреям 12:14 говорить нам про святість, без якої НІХТО не побачить Господа. Можливо, страшно звучить. Як людина може стати повністю святою? Слово Боже (Римлянам 6:19-23) про це говорить так, що ти всі свої можливості й ресурси повинен віддавати для Бога, на праці для Нього. Не так, як до примирення з Господом, коли ти всього себе віддавав гріху, ні. Тепер повністю навпаки - все для Бога: весь час, всі думки, все, що маєш. Ось це і буде твоє освячення. Тепер вже неможливо мати щось спільне з гріхом. "Що спільного у храма з ідолами?"- питає Бог. Освячення - це не тільки віддача усього себе Богу. Це ще й остаточне, повне відділення від гріха. Але не просто віддалився від неправильного життя і все. Освячення - це відділення від гріха і приєднання до Бога і Його народу. Ось це і є повна святість. 

    Після цієї проповіді гурт братів-гостей заспівав чудову пісню "Там, где Ты", у якій підбадьорив присутніх тим, що вкотре нагадав обітницю Ісуса Христа про вічне життя з Ним. Далі сестра Тетяна прочитала поезію про те, як часто люди замість того, щоб дивитися на себе та обдумувати свої вчинки, осуджують інших: їх зовнішність, характер, звички та інше, зовсім забуваючи про себе. Наприкінці віршу звучав заклик "не бути такими", а бути "ІСТИННО святими". Далі дует брата та сестри прославив Ісуса та Його великий подвиг на хресті та сестра розказала складений нею ж зворушливий вірш "Для того, чтобы понять характер Бога". 

    Опісля коротко, але змістовно проповідував ще один брат-гість. Закінчилося богослужіння наступною проповіддю ще одного гостя та загальною молитвою.

     

      

      

      

      

      

      

     

    28.01.2018. Неділя, ранок

    На ранковому недільному богослужінні прославляв Господа чудовим співом 3-й Молодіжний хор. Звучали не тільки хороші хорові пісні, а й вірші та проповіді. 

    Напочатку за кафедру вийшов Мельник Микола. Він говорив про те, що для того, щоб не зупинятися, а йти дорогою Ісуса, і щоб жити переможним життям (в дух. роз.), потрібна гора Божа. Чи не бувало так, що проблеми чи якісь тяжкі хвороби здавалися для нас такими великими, а Христос ставав Якимсь маленьким і був десь дуже далеко від нас? Чи не було так? Проте час від часу над треба сходити на Божу височину. Тоді, коли ти сходиш на цю гору, перемагаючи всі "тяжко", і входиш в присутність Божу, Господь стає таким Великим і Могутнім, а всі проблеми здаються дуже маленькими. Там, в присутності Бога, ти наповняєшся Його силою; ти почуєш Голос, і цей Голос скаже тобі, як далі йти і що, можливо, потрібно підправити тобі в житті. 

    Після проповіді брата Миколи хор під гарний музсупровід фортепіано та гітари прославив Бога у духовному псалмі "Возвожу очи мои к горам". Другою прозвучала проповідь Журавського Леоніда. У ній брат закликав усіх християн дуже пильнувати. Ми живемо у фізичному світі. Проте - всім відомо - існує ще психологічна і духовна сфери життя. Є ворог людської душі, який, написано, "прийшов вкрасти, вбити і погубити" - і не тільки всіх людей загальною масою. Його особлива мета - звести вибраних. І ось, у цьому духовному світі, що неможливо побачити і, тим більше, у нього вникнути, дуже легко оступитися: не тільки вчинками не за Словом Божим. Християни зараз не нехтують прикрасами, браслетами, усілякими різними, нібито модними дрібничками, які пропонує цей світ. І це все ніби непогано - "ну, мода така",- скажуть. Але якщо вникнути глибоко у суть цього, добратися до того, звідки воно походить, стає зрозуміло, що все не так просто, як здається. Кожна дрібничка -ланцюжок має свій зміст, своє значення. І воно аж ніяк не позитивне, особливо - для християн. Дуже легко попасти на "гачок" і опинитися у небезпеці (в дух. світі), але як важко потім вибратися! Стережімося цього! 

    Опісля церква проспівала загальний псалом, сестра Марина прочитала поезію "Багато в душах гіркоти" і Мельник Елла заспівала пісню "К горам Возвожу". Наступного за кафедру запросили Котка Віталія. Він поділився з присутніми роздумами про Боже Царство та Царство Небесне - чи це одне й теж і як туди ввійти. Після цієї проповіді брат Олександр розказав вірш про Вартимея, хор прославив Бога у пісні "Хай віє, Господи, Твій Дух" і прозвучав ще один вірш. Далі гурт братів з хору заспівав гарний псалом "Любить - это значит". Закінчував зібрання своєю проповіддю Дацький Василь.

     

       

       

      

     

    28.01.2018. Неділя, вечір

    У вечірньому богослужінні узяв участь 3-ій молодіжний хор. Також у нас були присутні гості з Волині та Львівщини. Напочатку проповідував Стецюк Валерій. Він закликав присутніх шукати Господа у своїх домах, прагнути відчувати Його присутність тоді, коли стаєш на коліна разом із своєю сім'єю, мати бажання наповнятися Святим Духом не лише у церкві, а й вдома. Якщо у твоєму домі Господь буде на першому місці, якщо ти будеш цінувати спілкуванням з Ним, то Він буде потужно діяти Святим Духом не тільки у тебе вдома, а й у Своїй Церкві. Після цієї проповіді хор звернувся до Бога у псалмі "Святый Боже", сестра Вікторія прочитала гарний вірш і гурт братів з хору заспівав пісню "Каждый день я ищу Тебя". 

    Далі за кафедру запросили гостя, брата-гостя. Його промова заставила присутніх замислитися над такими питаннями: Що цього тихого вечора коїться в моєму серці? Чи приношу я подяку? Чи слідкую за своєю дорогою до Небес, чи, можливо, я вже відійшов від своєї головної мети? 

    Опісля хор у псалмі під акомпонемент фортепіано закликав присутніх дякувати Господу, бо Він є Добрий. Третім проповідував Сад Володимир. Він роздумував над бажаннями людини. Ми можемо багато чого - для Бога чи ні - хотіти зробити: розказати вірш, керувати хором, співати у гурті. Нам одразу хочеться мати на собі щось велике, грандіозне. Але Бог каже, що ти в малому будь вірним, і лише тоді над великим тебе поставлю. В малому. Світи у своєму куточку. Маєш нивку - хоч і маленьку - обробляй її, прийде час - і вона дасть плід. Будь вірним і малому. 

    Після цієї проповіді сестра Оксана розказала вірш. Далі у зібранні гості послужили ще двома проповідями (єпископа Львівщини Якимова Володимира та єпископа Волині Близнюка Михайла), що дуже послужили для збудування нашої віри.

    Діана Павлусь

     

      

      

      

     

    Переглядів: 1152 | Додав: YURIY | Теги: 1-ий Молодіжний хор, 3-ій Молодіжний хор | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Вибір мови
    Форма входу
    Пошук на сайті
    Радіо online

    Повідомити другу
    Share |

    Збірка псалмів
    Збірка проповідей
    Збірка свідчень
    Збірка віршів

    Погода
    Календар
    «  Січень 2018  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031

    ХРИСТИЯНСЬКІ СВЯТА 2023
    06.01 - Хрещення Господнє
    02.02 - Стрітення Господнє
    25.03 - Благовіщення
    09.04 - В'їзд Ісуса в Єрусалим
    16.04 - Воскресіння Христове
    25.05 - Вознесіння Господнє
    04.06 - Трійця
    06.08 - Преображення Господнє
    25.12 - Різдво Христове
    Архів записів
    Богослужіння
    Розклад богослужінь:
    Понеділок:
    19:00 - молодіжне служіння
    19:00 - співанка Старшого хору
    Вівторок:
    20:00 - співанка 2-ого Молодіжного хору
    Середа:
    19:00 - загальне служіння
    Четвер:
    19:00 - співанка 1-ого Молодіжного хору
    19:00 - співанка Підліткового хору
    П'ятниця:
    19:00 - молитовне служіння
    Неділя:
    9:00, 13:00 та 18:00- загальні служіння
    Наша адреса:
    м. Кузнецовськ, мікрорайон Північний-1, 1.
    Молитовна кімната
    Молитва
    П'ятниця перед Хлібопереломленням - молитва та піст за освячення церкви.
    5 число кожного місяця молитва за Україну та Китай (наша церква молиться за м.Хеянг).
    Молитва за хворих нашої церкви (відповідальний Матвійчук Микола).
    Молодіжна молитовна група збирається щонеділі о 8:30 в Молитовному будинку на молитву.
    Старша молитовна група збирається щоп'ятниці о 12:00 в Молитовному будинку на молитву.
    Пошук в БІБЛІЇ
    Шукати в Біблії:

    Пошук в Біблійному Словнику:
     Як Google використовує дані, коли ви користуєтеся сайтами чи додатками партнерів
    Copyright MyCorp © 2024