Вівторок, 21 Травня 24, 00:08
Гість! Ви на сайті -й день | Група "Захожі" Доброго ранку Гість | |  Закладки | RSS RSS | YouTube | Однокласники | Facebook | Вконтакте | Viber | Instagram | Твіттер 
Меню сайту
Архів новин
[15 Грудня 09]
Грудень 2009 року - 12 років гурту Силоам (1850)
[03 Травня 15]
29.04-02.05.15 Гості в Кузнецовську (відео) (2175)
[05 Січня 11]
Сайт "Кузнецовська Церква ХВЄ" має новий домен (2605)
[28 Жовтня 09]
Газета "Церковний вісник" (1975)
[07 Січня 10]
РІЗДВО ХРИСТОВЕ 07.01.2010 (відео) (2185)
Чат
Наше опитування
Оцініть цей сайт
Всього відповідей: 1097
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаємо нових учасників:
Головна » 2017 » Січень » 7 » РІЗДВО ХРИСТОВЕ 2017. 1-ий день
РІЗДВО ХРИСТОВЕ 2017. 1-ий день
22:20

 

 


07.01.2017. Різдво Христове. 1-ий день, ранок.
Наша церква вирішила двічі відсвяткувати Народження Ісуса, адже не всі швидко звикли до нової дати свята. Отож, у цьому різдвяному богослужінні прийняв участь Старший хор. Першим говорив проповідь пастор Каленик Петро. Він сказав, що багато людей можуть зараз святкувати Різдво Христове у своїх домівках. Але чи багато людей зможуть сказати, що пізнали Його, що Він перемінив їх життя? Адже Син Бога умалив Себе, прийшов на цю землю, щоб виконати волю Свого Отця і дати людям прозріння і спасіння. І дуже сумно, коли вони не можуть і не хочуть це прийняти, не хочуть довіритися Богу, не хочуть, а відкидають. Після молитви хор заспівав благословенний псалом, гурт з хору послужив піснею і сестра Бойко Ніна розказала вірш.
Другим проповідував брат Станіслав Милтанов. Він побажав усім присутнім перебувати в радості як ті пастухи, які побачили Немовля і повірили. Та віра, яка була в пастухів, віра в Господа, нехай приносить усім нам радість, радість про те, що ми спасенні. І це не наша заслуга. Ми маємо спасіння не тому що ми його чимось заслужили, а тому, що Ісус полюбив грішне людство. Опісля хор заспівав пісню і сестра розказала вірш. 
Після загального псалму проповідував Стецюк Валерій. Він сказав, що добре було б, якби ми складали Божі Слова у своїх серцях так, як Марія складала в серці своєму слова пастухів і тих, хто приходив поклонитись Ісусу. Після проповіді хор прекрасно виконав різдвяний гімн "Слухайте всі", відомий на весь світ.
Четвертим вийшов за кафедру брат Журавський Леонід. Головною думкою його проповіді є слова: "Ісус, Великий Бог, Той, про Якого пророк Ісая сказав, що гори розтаяли б, якби Він зійшов, уподібнився людині і тихо, в яслях, народився для нас не для того, щоб осудити, але щоб дарувати нам спасіння і вічне життя". Після чергового співу хору сестра Жданюк Світлана засвідчила про те, що вона з Ісусом вже 20 років і розказала два вірші.
Заключну проповідь сказав пастор Георгій Данилович Гейко. Він сказав: "В Різдво неважко повірити. В Новонародженого Бога вірять майже всі. Але чомусь, коли у людей питаєш, чи вірять вони у воскресіння, то люди відвертаються. Віра в воскресіння - це серйозна віра, це велика сила. І люди бояться її. Чомусь вони бояться і втікають, коли Бог хоче вилити на них свою благодать, як ті рибки  в акваріумі від свого господаря. Але, як той господар хоче для них тільки добра, так наш Отець Небесний бажає нам миру й своєї благодаті".

 

  

  

  

  

  

 

07.01.2017. Різдво Христове. 1-ий день, вечір.
У перший день Різдва, ввечері, Господу послужила наша молодь, а саме 3-ій Молодіжний хор. Його керівники позитивно здивували прихожан церкви новоутвореним міні-оркестром, який чудово акомпонував співові хору. Після загального псалму служіння розпочав Матер'ян Тарас. Він наголосив, що Ісус прийшов не для того щоб скинути з престолу Ірода або підняти Ізраїль політично чи економічно. Він прийшов, щоб померти, постраждати за наші гріхи. Але прийшов в простоті, не в царській розкоші, щоб кожен міг прийти до Нього. Після промови і молитви хор заспівав прекрасну пісню "Божий Син родився - радіють усі" під акомпонемент міні-оркестру.
Другим проповідував Стецюк Дмитро. Він сказав: "Якщо Сам Бог прийшов на цю землю, щоб послужити людям і дарувати спасіння, то як ми повинні служити один одному, стараючись уподібнитись Йому. Він прийшов на землю і служив людям, знаючи, що вони Його розіпнуть. Служив учням, хоч знав, що й вони повтікають в ту ніч. Помер за усіх, тому що знав, що ми будемо потребувати Його у своїй слабості. Опісля сестра Вікторія Надулічна розказала вірш і церква заспівала загальний псалом. 
Слідуючим проповідував Ярошик Віталій. Він правильно зауважив, що все, що робить людина у цьому світі (фізичне чи матеріальне), не може задовольнити її безсмертну душу. Ісус, бувши на землі, сказав, що Він є Хліб Життя, і той, хто його їсть, ніколи не буде голодний. Тільки Христос може задовольнити наші духовні потреби і дати нам щастя. Після проповіді сестри проспівали у групі пісню і сестра Романчук Людмила розказала вірш.
Четвертим проповідував Виговський Сергій. Він відкрив нам ще одну причину приходу Сина Божого. Ісус дав нам сенс життя. Він не дав нам мучитись далі, не сказав: "Розбирайтесь з наслідками своїх гріхів самі", Він подарував надію на вічне життя поряд з Ним, подарував можливість спілкуватися з Отцем Небесним. Опісля хор і гурт братів з хору заспівали пісні. 
Останнім проповідував Коток Віталій. На початку своєї так званої промови він задав нам усім таке питання для роздумів: "Що було б, якби Він не прийшов?". На його думку, не було б надії, не було б нормального життя. Навіть зовнішній вигляд країн був би не той. Брат цікаво зауважив, що без народження Христа не існувало б навіть ісламу. Але найголовніше - Ісус приніс нам віру. А від того, що людина вірить, вона спасається.
В кінці служіння церква помолилася та з миром відпустила сестру Яну Черевач, яка переїхала жити в Київ і хоче там бути членом тієї помісної церкви.

Павлусь Д.С.

 

  

 

  

  

  

  

Переглядів: 1413 | Додав: YURIY | Теги: Різдво Христове, Старший хор, 3-ій Молодіжний хор | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вибір мови
Форма входу
Пошук на сайті
Радіо online

Повідомити другу
Share |

Збірка псалмів
Збірка проповідей
Збірка свідчень
Збірка віршів

Погода
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

ХРИСТИЯНСЬКІ СВЯТА 2023
06.01 - Хрещення Господнє
02.02 - Стрітення Господнє
25.03 - Благовіщення
09.04 - В'їзд Ісуса в Єрусалим
16.04 - Воскресіння Христове
25.05 - Вознесіння Господнє
04.06 - Трійця
06.08 - Преображення Господнє
25.12 - Різдво Христове
Архів записів
Богослужіння
Розклад богослужінь:
Понеділок:
19:00 - молодіжне служіння
19:00 - співанка Старшого хору
Вівторок:
20:00 - співанка 2-ого Молодіжного хору
Середа:
19:00 - загальне служіння
Четвер:
19:00 - співанка 1-ого Молодіжного хору
19:00 - співанка Підліткового хору
П'ятниця:
19:00 - молитовне служіння
Неділя:
9:00, 13:00 та 18:00- загальні служіння
Наша адреса:
м. Кузнецовськ, мікрорайон Північний-1, 1.
Молитовна кімната
Молитва
П'ятниця перед Хлібопереломленням - молитва та піст за освячення церкви.
5 число кожного місяця молитва за Україну та Китай (наша церква молиться за м.Хеянг).
Молитва за хворих нашої церкви (відповідальний Матвійчук Микола).
Молодіжна молитовна група збирається щонеділі о 8:30 в Молитовному будинку на молитву.
Старша молитовна група збирається щоп'ятниці о 12:00 в Молитовному будинку на молитву.
Пошук в БІБЛІЇ
Шукати в Біблії:

Пошук в Біблійному Словнику:
 Як Google використовує дані, коли ви користуєтеся сайтами чи додатками партнерів
Copyright MyCorp © 2024