Понеділок, 20 Травня 24, 20:52
Гість! Ви на сайті -й день | Група "Захожі"Доброго вечора Гість | |  Закладки | RSS RSS | YouTube | Однокласники | Facebook | Вконтакте | Viber | Instagram | Твіттер 
Меню сайту
Архів новин
[20 Листопада 11]
20.11.11 - 20-та річниця відкриття Молитовного Будинку та День Подяки Господу (проф. відео) (2988)
[13 Грудня 09]
НОВИНИ 12-13.12.09 - Міжобласний хор у м.Івано-Франківськ (відео) (2747)
[02 Травня 16]
ПАСХА 2016. 2-ий день (1576)
[23 Грудня 12]
22-23.12.12 Гості зі Львова в Кузнецовську (2118)
[27 Липня 14]
26-27.07.14 Джордж Давидюк в Кузнецовську (відео) (2713)
Чат
Наше опитування
Оцініть цей сайт
Всього відповідей: 1097
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаємо нових учасників:
  • odemcinskiy19
  • alinasauliak03
  • artvinitskiy

  • Вітаємо з Днем народження:
    Квіточка(37), vadym007(27)
    Головна » 2017 » Березень » 5 » 04-05.03.17 Молитва за дітей
    04-05.03.17 Молитва за дітей
    22:27

     


    04.03.2017 Субота
    Це суботнє зібрання перед недільною службою Хлібопереломлення провів 2-ий Молодіжний хор. Після загального співу проповідував Вікулов Андрій. Він, читаючи Послання Юди 1:25, хотів передати, що тільки Він [Бог] є наша сила і могутність. Також брат сказав, що ми повинні бути вдячні Господу за мир і спокій в нашій місцевості і за те що ми є в цьому служінні. Після проповіді хор прославив Бога псалмом "Пастырь мой, будь со мной", сестра розказала поезію "Зумів би, ти?" і сестра Надія під акомпонемент фортеріано заспівала пісню "Мне не понять Твоей любви, безсилен разум".
    Другим проповідував Олексій Мацюк. Він зробив акцент на тому, що тільки Господь сильний міняти людей і закликав молодих людей будувати своє життя з Ісусом, не відкладати покаяння. Опісля хор заспівав пісню "Хай вся земля співає славу", сестра з хору розказала вірш і Романчук Ірина заспівала пісню "Ты прости, Господь".  
    Слідуючим проповідуваі Романчук Сергій. Він сказав, що хотів би, щоб кожен із нас пригадав те, що зробив для нас Ісус Христос після нашого покаяння. 
    Після проповіді церква заспівала загальний псалом і за кафедру вийшов Булан Вадім. Він сказав, що, написано, "Он понес наши немощи и болезни, а мы думали, что Он уничижен Богом" - Господь поніс наші тягарі, щоб дати нам майбутнє. 
    Далі сестра Надія заспівала ще одну пісню і коротеньку проповідь сказав Булан Сергій, після якої хор прославив Бог піснею "Я записан в Книге вечной и святой". 
    Останнім проповідував Мирончук Євгеній. Він сказав, що якщо ми є справжніми християнами, то маємо говорити про цей факт не тільки словами, а й ділами. Нелегко не відповісти злом за зло чи промовчати, коли говорять речі, на які ти не заслуговуєш, але  ти маєш це робити, тому що Господь сказав: "Ви світло для світу".

    05.03.2017. Неділя, ранок
    Це ранкове недільне служіння було святкове: наша церква звершила видиму Заповідь Хлібопереломлення. Участь у служінні прийняв Старший хор; був присутній гість зі Львова. 
    Після вступної молитви і загального співу за кафедру вийшов Гейко Степан. Він сказав, що хотів би, щоб ми подумали про ту велику ціну, яку Бог заплатив за наші гріхи: "Він віддав свого Сина Єдинородного, щоб кожен, хто вірує Нього, не загинув.."  
    Опісля хор прославив Бога піснею "О, неужели Царь вселенной...", сестра Жданюк Світлана розказала вірш "В Гефсиманском саду" і гурт братів з хору під акомпонемент фортепіано заспівав псалом "Голгофа и муки, боль и разлука". 
    Другим проповідував Шепетько Борис. Він говорив про те, що Господь безмірно любить нас, і доказом Його любові є ця велика жертва, звершена там, на Голгофі. 
    Після проповіді хор заспівав пісню "Голгофи память вечная, живая",  сестра Світлана розказала вірш і заспівала пісню "Голгофа, хрест". 
    Слідуючим проповідь сказав гість Ярослав. Брат зауважив, що задача диявола - забрати у нас надію на вічність з Богом, відчуття впевненості. І Біблія каже, що якщо ми не зрозуміємо і не приймемо нашого істинного спасіння, то у диявола це може вийти. А церква - це єдине місце на Землі, де диявол безсилий. Опісля пастор Гейко Георгій сказав коротеньку промову, привівши до молитви за головну частину служіння, і церква звершила Заповідь Хлібопереломлення.

     

      

      

      

     

    05.03.2017. Неділя, вечір
    Це вечірнє богослужіння провів 3-ій Молодіжний хор. 
    Перша проповідь, сказана пастором Калеником Петром, і молитва була присвячена маленьким діткам (двом хлопчикам - Даніеля та Антона), яких батьки принесли для того, щоб церква просила в Бога благословіння для їхнього майбутнього. Також проповідь була присвячена батькам немовлят, щоб дати настанови для виховання своїх дітей. Після цієї проповіді і молитви хор прославив Бога у пісні "Нет другого Бога у меня", сестра Наталія розказала вірш і гурт з хору під чудовий акомпонемент міні-оркестру заспівав пісню "Хотів би я забути". 
    Другим проповідував на тему "Ви - храм Божий" Шатілов Володимир. Він хотів донести до слухача те, що "ми храм Божий постійно, цілий день, а не тільки на зібранні". Але, на жаль, ми можемо гнівити Бога, забруднювати свій храм, коли ми не находимось на служінні, коли нас ніхто не бачить. Але тоді нас бачить Бог!
    Опісля церква заспівала загальним співом псалом "Вічні небеса Бог дарує нам", Елла Мельник розказала поезію "Как узок разум человека" і гурт з хору заспівав пісню "Небо, ти рідне таке". 
    Слідуючим проповідував Матер'ян Михайло. Він наголосив, що без Бога миру немає і, зачитавши Євангелію від Матвія  5:9, закликав присутніх творити мир і мати його з усіма. 
    Після проповіді гурт з хору, знову у супроводі міні-оркестру, заспівав пісню "Вони не вірили, а я вірю", хор прославив Бога у пісні "Воистину Он Божий Сын" і Ангеліна Бойко прочитала вірш "Сколька раз поднимал ты свой взор к небесам". 
    Останньою прозвучала проповідь  Троцковця Олексія. У ній брат сказав, що як важко, але потрібно для того, щоб бути з Христом, "розіп'яти" свою гордість, своє людське тіло.

    Павлусь Д.С.

     

     

      

      

      

      

      

       

       


    Переглядів: 1544 | Додав: YURIY | Теги: 2-ий Молодіжний хор, Старший хор, 3-ій Молодіжний хор | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Вибір мови
    Форма входу
    Пошук на сайті
    Радіо online

    Повідомити другу
    Share |

    Збірка псалмів
    Збірка проповідей
    Збірка свідчень
    Збірка віршів

    Погода
    Календар
    «  Березень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    ХРИСТИЯНСЬКІ СВЯТА 2023
    06.01 - Хрещення Господнє
    02.02 - Стрітення Господнє
    25.03 - Благовіщення
    09.04 - В'їзд Ісуса в Єрусалим
    16.04 - Воскресіння Христове
    25.05 - Вознесіння Господнє
    04.06 - Трійця
    06.08 - Преображення Господнє
    25.12 - Різдво Христове
    Архів записів
    Богослужіння
    Розклад богослужінь:
    Понеділок:
    19:00 - молодіжне служіння
    19:00 - співанка Старшого хору
    Вівторок:
    20:00 - співанка 2-ого Молодіжного хору
    Середа:
    19:00 - загальне служіння
    Четвер:
    19:00 - співанка 1-ого Молодіжного хору
    19:00 - співанка Підліткового хору
    П'ятниця:
    19:00 - молитовне служіння
    Неділя:
    9:00, 13:00 та 18:00- загальні служіння
    Наша адреса:
    м. Кузнецовськ, мікрорайон Північний-1, 1.
    Молитовна кімната
    Молитва
    П'ятниця перед Хлібопереломленням - молитва та піст за освячення церкви.
    5 число кожного місяця молитва за Україну та Китай (наша церква молиться за м.Хеянг).
    Молитва за хворих нашої церкви (відповідальний Матвійчук Микола).
    Молодіжна молитовна група збирається щонеділі о 8:30 в Молитовному будинку на молитву.
    Старша молитовна група збирається щоп'ятниці о 12:00 в Молитовному будинку на молитву.
    Пошук в БІБЛІЇ
    Шукати в Біблії:

    Пошук в Біблійному Словнику:
     Як Google використовує дані, коли ви користуєтеся сайтами чи додатками партнерів
    Copyright MyCorp © 2024