Понеділок, 20 Травня 24, 21:12
Гість! Ви на сайті -й день | Група "Захожі"Доброго вечора Гість | |  Закладки | RSS RSS | YouTube | Однокласники | Facebook | Вконтакте | Viber | Instagram | Твіттер 
Меню сайту
Архів новин
[05 Травня 13]
ПАСХА 2013. 1 день (відео) (2275)
[28 Грудня 10]
НОВИНИ 29.12.10 - Гості із с. Жидичі (1938)
[07 Травня 13]
ПАСХА 2013. 3 день (відео) (2073)
[06 Липня 09]
НОВИНИ 05.07.09 - Міжобласний хор відвідав м.Київ (2062)
[15 Листопада 15]
11-15.11.15 Гості в Кузнецовську (відео) (2090)
Чат
Наше опитування
Оцініть цей сайт
Всього відповідей: 1097
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаємо нових учасників:
  • odemcinskiy19
  • alinasauliak03
  • artvinitskiy

  • Вітаємо з Днем народження:
    Квіточка(37), vadym007(27)
    Головна » 2017 » Червень » 4 » ТРІЙЦЯ 2017. 1-ий день
    ТРІЙЦЯ 2017. 1-ий день
    22:16

     


    04.06.2017. Трійця. 1-ий день, ранок. 
    Цього дня наша церква святкувала свято П'ятидесятниці - сходження Духа Святого на Апостолів. Співом на зібранні послужив 3-ій Молодіжний хор. 
    Перед початком богослужіння пасто Гейко Георгій звершив молитву, церква прославила Бога у загальному псалмі, і за кафедру для першої промови вийшов Каленик Петро. Найперше, проповідник від усіх братів-служителів привітав прихожан і гостей церкви з цим великим святом. Потім він зачитав текст Біблії Дії Святих Апостолів 2, де йдеться про те, як апостоли отримали обіцяного їм Утішителя від Отця Небесного. Проповідник пояснив, що Дух Святий не діє так, як ми хочемо і не робить те, що ми хочемо. Він чинить так, як вважає за потрібне. І як прекрасно було б, якби кожен намагався, якби кожен мав собі за ціль розказати іншим про Утішителя. 
    Після проповіді хор прославив Господа у прекрасному псалмі "Возвожу очи мои", сестра Овечко Марина розказала вірш "Завершив на земле пребывание" і гурт братів з хору заспівав чудову пісню "Святой Бог, живи в нас". Другим сказав проповідь Леус Анатолій. Брат сказав таку цікаву думку: "Коли ми в житті не сповняємось Силою Божою, не шукаємо Його присутності, ми є просто люди. Але коли починаємо розуміти, що для нас дійсна ця обітниця і що Господь хоче, щоб ми користувалися нею, Бог починає використовувати нас і діяти через нас в церкві, там де ми живемо і працюємо. Отож, нам потрібно постійно перебувати в Дусі Святому, прагнути Його, Його порад і мудрості". Опісля хор заспівав пісню "Хай віє, Господи, Твій Дух", прозвучав другий загальний псалом "Отець и Сын и Дух Святой" і за кафедру вийшов Дегтяр Іван. Він наголосив про те, що той, хто приходить до Бога, мусить вірити. Якщо він не вірить, то не може нічого робити. Він не може наблизитися до Бога, не можеш отримати щось від Нього. І хоча дар Духа Святого даний всім, далеким і близьким, але якщо віри не вистачає в мене, я не зможу нічого отримати, не можу пережити проявлення Духа в своєму житті. В цей святковий день нам не завадило б перевірити кожен свою віру: можливо, ти, як фарисей казав в храмі, регулярно постишся і молишся, але чи цього шукає Господь? Так сильно звучать слова, сказані Христом: "Коли Син Людський прийде на Землю, чи знайде Він віру?". Після проповіді брата Івана хор у пісні "Співайте для Господа" закликав присутніх благословляти і прославляти Господнє Ім'я, сестра Савонік Наталія розказала вірш і гурт з хору під акомпонемент фортепіано та гітари прославив Бога піснею "Хочу ближніх любити, як Ти, любити". Опісля за кафедру для останньої проповіді вийшов Підлісний Валерій. Він зауважив, що для того, щоб Бог змінив щось або когось через тебе, насамперед, в першу чергу то і потрібно покоритися перед Божим Лицем, в смирінні прийти і схилитися перед Ним. Лише коли підкоримося Господу, тільки тоді зможемо мати силу і вплив на своїх рідних та ближніх.

     

     

      

      

      

    04.06.2017. Трійця. 1-ий день, вечір
    На вечірньому святковому богослужінні у нашій церкві були присутні гості-брати, які послужили проповідями. Прославляв Господа співом 1-ий Молодіжний хор. Напочатку служіння брат Гейко Степан коротко сказав промову. Далі прозвучала хорова пісня "Лунай, хвала", сестра Власюк Наталія розказала вірш "Мій друже, де твоя молитва?" і гурт з хору під акомпонемент гітари заспівав пісню "Как глубока Твоя любовь". 
    Слідуючий проповідував Вікулов Володимир. Він підкреслив те, що тільки народжений згори, тільки той, хто перебуває в Дусі Святому, може бути із роду Божого. Ми можемо поклонятися Господу, лише перебуваючи в Дусі Святому. Дух Святий даний нашому духовному чоловікові для того, щоб викривати нас, тривожити нашу совість, коли ми робимо неправильні вчинки. Завдяки Йому, завдяки нашому сумлінню, ми відчуваємо, що зробили щось не так й прагнемо змінитись. 
    Опісля церква прославила Господа у загальному псалмі, сестра з хору прочитала поезію "Я не знаю, как ты посещаешь" і прозвучав груповий псалом. 
    Третього до проповіді запросити гостя, брата Івана Кібиша. Він, зачитавши певні тексти з Біблії, наголосив, що сходження Духа Святого - це велике свято в християнстві. Це сходження не відбувалося буденно: воно було здійснене так, що всі в місті почули про цю подію. Вона супроводжувалася трьома ознаками: перше - це великий шум із неба. Чому Бог послав цю ознаку? В Нього була мета, щоб всі почули про прихід і сходження Його Святого Духа. Другою ознакою було яскраве світло, язики, подібні до вогнених, що осіли по одному на кожному Апостолові. Це був видимий Божий, не людський знак. І третьою ознакою було те, що учні Ісуса могли розмовляти тією мовою, яку вони не вивчали.
    Після проповіді хор заспівав псалом "Ми маєм тайну від Ісуса" і гурт сестер з хору прославив Бога у пісні. 
    Останнім проповідував Милтанов Станіслав. Він зауважив, що в наших сім'ях повинні бути якісні божественні відносини між членами церкви, з нашими дітьми та один між одним.

    Діана Павлусь

     

      

      

      

      

     

    Переглядів: 1218 | Додав: YURIY | Теги: 1-ий Молодіжний хор, Трійця, 3-ій Молодіжний хор | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Вибір мови
    Форма входу
    Пошук на сайті
    Радіо online

    Повідомити другу
    Share |

    Збірка псалмів
    Збірка проповідей
    Збірка свідчень
    Збірка віршів

    Погода
    Календар
    «  Червень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930

    ХРИСТИЯНСЬКІ СВЯТА 2023
    06.01 - Хрещення Господнє
    02.02 - Стрітення Господнє
    25.03 - Благовіщення
    09.04 - В'їзд Ісуса в Єрусалим
    16.04 - Воскресіння Христове
    25.05 - Вознесіння Господнє
    04.06 - Трійця
    06.08 - Преображення Господнє
    25.12 - Різдво Христове
    Архів записів
    Богослужіння
    Розклад богослужінь:
    Понеділок:
    19:00 - молодіжне служіння
    19:00 - співанка Старшого хору
    Вівторок:
    20:00 - співанка 2-ого Молодіжного хору
    Середа:
    19:00 - загальне служіння
    Четвер:
    19:00 - співанка 1-ого Молодіжного хору
    19:00 - співанка Підліткового хору
    П'ятниця:
    19:00 - молитовне служіння
    Неділя:
    9:00, 13:00 та 18:00- загальні служіння
    Наша адреса:
    м. Кузнецовськ, мікрорайон Північний-1, 1.
    Молитовна кімната
    Молитва
    П'ятниця перед Хлібопереломленням - молитва та піст за освячення церкви.
    5 число кожного місяця молитва за Україну та Китай (наша церква молиться за м.Хеянг).
    Молитва за хворих нашої церкви (відповідальний Матвійчук Микола).
    Молодіжна молитовна група збирається щонеділі о 8:30 в Молитовному будинку на молитву.
    Старша молитовна група збирається щоп'ятниці о 12:00 в Молитовному будинку на молитву.
    Пошук в БІБЛІЇ
    Шукати в Біблії:

    Пошук в Біблійному Словнику:
     Як Google використовує дані, коли ви користуєтеся сайтами чи додатками партнерів
    Copyright MyCorp © 2024