Понеділок, 20 Травня 24, 20:23
Гість! Ви на сайті -й день | Група "Захожі"Доброго вечора Гість | |  Закладки | RSS RSS | YouTube | Однокласники | Facebook | Вконтакте | Viber | Instagram | Твіттер 
Меню сайту
Архів новин
[06 Серпня 13]
03-07.08.13 Районна молодіжна конференція (відео) (2561)
[15 Серпня 09]
НОВИНИ 15-16.08.09 - В Кузнецовську Богачові (відео) (2284)
[20 Листопада 11]
20.11.11 - 20-та річниця відкриття Молитовного Будинку та День Подяки Господу (проф. відео) (2988)
[09 Листопада 14]
08-09.11.14 Мокієнко Михайло в Кузнецовську (відео) (2213)
[02 Вересня 12]
29.08-02.09.12 Чоловічий хор (відео) (2239)
Чат
Наше опитування
Оцініть цей сайт
Всього відповідей: 1097
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаємо нових учасників:
  • odemcinskiy19
  • alinasauliak03
  • artvinitskiy

  • Вітаємо з Днем народження:
    Квіточка(37), vadym007(27)
    Головна » 2017 » Січень » 1 » 31.12.16-01.01.17 Новий 2017 рік
    31.12.16-01.01.17 Новий 2017 рік
    22:44

      


    Новий рік 2017

    У новорічному богослужінні прийняв участь чудовий великий 3-ій молодіжний хор, який розпочав служіння піснею "Пусть мчатся годы". Першим проповідував наш диякон Журавський Леонід. За основу своєї проповіді він узяв вірші з Біблії Еклезіаста 1:9-10 і Послання до Колосян 1:12-22, де сказано, що нема нічого нового під сонцем і все, що нам здається нове, вже було від віків. Але хто живе в Христі, той нове творіння,  і тільки в Ісусі ми маємо Нове Небо, нове серце, нове життя". Після благословенних пісень і віршів, якими послужила наша молодь, проповідував брат Шах Володимир. Він наголосив, що народу Божому обов'язково потрібно мати свої світильники (в духовному розумінні), щоб світити цьому світові і вміти поправляти, щоб Господь не зрушив їх і щоб ми, християни, не опинилися у тяжкому становищі. Опісля хор проспівав прекрасну пісню "Улетают года". Третій проповідував брат Валерій Підлісний. Головною думкою його проповіді є слова: "Ти повинен боротися з собою, дбати про чистоту свого серця, жити за Христовою Євангелією, для того щоб ти міг впливати на свою сім'ю, на своїх дітей і своїх близьких, тому що та духовна атмосфера, яка панує у твоїй сім'ї, впливає на твій духовний стан. Брат Валерій наводить у приклад нам слова Господа: "Я є Бог Авраама, Ісака і Якова". Він із захопленням говорить про те, що Авраам зумів так виховати свого сина, що Бог каже: " Я є Бог і Ісака". У кінці проповіді брат побажав любові, адже саме через неї ми маємо найбільший вплив на своє оточення. Після проповіді наша сестра засвідчила про милість Божу, проявлену до її сім'ї. Після свідкування хор і гурт з хору заспівали декілька чудових пісень. Слідуючим озвучив свою промову брат Станіслав. На початку проповіді він привітав церкву Божу з наступаючим Новим роком і закликав усіх вітати один одного, сказавши, що це усім неодмінно подобається і дарує хороший настрій. У основній частині своєї промови брат хотів донести те, що дуже важливо мати ціль у своєму житті, знати, куди ти ідеш по життєвій дорозі, для чого ти борешся, навіщо. А борешся ти тому, що тебе в Небесному Єрусалимі чекає Христос Господь, який через Свою смерть дарував тобі вічне життя. Тому добре ставити перед собою цілі, мати Божу Силу і любов, щоб досягати їх. Заключну проповідь говорив наш другий пресвітер Каленик Петро. Він запропонував народу Божому згадати великі численні милості Божі. Він наголосив, що вони є у кожному домі, і що кожен присутній має за що подякувати Богу. У кінці проповіді пресвітер для збудування народу Божого прочитав тексти Біблії 1 Петра 3:8-12 і для повчання Послання до Римлян 12:9-21.

     

      

      

      

      

      

      

      

    01.01.2017. Неділя, ранок
    У першому в цьому році служінні церква звершила видиму Заповідь Хлібопереломлення і узяв участь 1-ий Молодіжний хор. Після чудового псалму богослужіння розпочав брат Володимир Лінник. Він закликав народ Божий зупинитися і задуматися, на якій ми зараз дорозі. Можливо, ми колись відчували присутність Божу, Боже помазання, а зараз щось змінилося. Де ти зараз? Чому ми змінилися чи змінили свою дорогу? Адже наш Бог не міняється, Він однаковий вчора, сьогодні і повік. Він бажає говорити з нам, дати нам те, що ми втратили. Наприкінці проповіді брат привів церкву до молитви і хор прославив Бога псалмом. Другим проповідував Шатілов Володимир. Головною ідеєю його промови є наголос на правильності, серйозності, а головне, суворості Бога. Прочитавши текст Біблії Псалом 49:16-22, брат пояснив його так: "Буває, у своєму житті ми грішимо і  думаємо, що якщо Бог мовчить, значить відноситься до наших неправильних вчинків якось лояльно і поблажливо. Ні, не потрібно так сприймати Бога. Це БОГ, і Він ненавидить гріх. Тому дуже великою помилкою і великим ризиком буде думати, що Бог ось так просто дивиться на твої гріхи. Якщо Бог мовчить, це не значить, що все добре, це означає, що все погано. Він довготерпить, але не говорить до тебе через те, що ти грішиш. Він Бог, тому має спілкування тільки з тими, хто живе за Його Словом. Після проповіді прославила Бога віршем сестра і хор заспівав пісню про те, що тільки в Ісусі Христі ми чисті перед Богом, святі і зодягнуті у білі одежі. Слідуючим проповідував брат Валерій Підлісний. У своїй проповіді він зауважив, що "однією з причин, чому ти маєш хворобу в тілі, є те, що ти легковажиш жертвою Ісуса Христа". Чому за часів Мойсея люди боялися грішити, бо їх виводили за стан і побивали камінням, а сьогодні ми можемо  дозволити собі свідомо поступати неправильно, а потім простягати руку до Заповіді і думати, що якось минеться? Ні, не минеться. Якщо ми сьогодні не відкриємо щиро серце Господу, то будемо мати гіркі, плачевні наслідки. 
    У другій половині богослужіння другий пастор Каленик Петро привів церкву до молитви і церква звершила Заповідь Господа Хлібопереломлення. А в кінці служіння Дацький Василь сказав заключну проповідь, у якій закликав дякувати Господу за Його милості, велику й безмірну любов до нас, ласку і доброту, щоб Він прославився через наші вуста.

     

      

      

     

    01.01.2017. Неділя, вечір
    Це вечірнє богослужіння було трішки незвичайне. У ньому прийняв участь 2-ий Молодіжний хор. Але найцікавіше: на початку служіння наш пастор Георгій Данилович звершив молитву за новонароджених немовлят, трьох маленьких дівчаток, яких батьки принесли для того, щоб народ Божий подякував та поблагословив їх подальше життя. Опісля хор привітав у пісні усіх з Новим роком і побажав, щоб кожного впровадив і охороняв Господь. Другим говорив брат Яйченя Петро. За основу своєї проповіді він узяв притчу про гостей весільних і закликав не легковажити призивом Божим. Можливо, Він неодноразово говорив до тебе, а ти відвертав свою увагу від Нього і заглушав у серці Його голос. Не думай, що так буде завжди. Божий призив може перестати звучати, і щаслива та людина, яка почула та відгукнулася на нього.
    Після благословенного загального псалму "Скоро, скоро, скоро во славе Он придет" дві маленьки сестрички розказали віршики і прославила Бога поезією сестра Яна Сидорчук. Слідуючою звучала проповідь Сокола Миколи. Останнім проповідував Журавський Леонід. Він зачитав притчу про несправедливого управителя і пояснив її так: "Господь хоче, щоб ми поступали мудро, вперше всього радилися з Ним".
    В кінці служіння церква помолилася за сестру з Більської Волі Серховець Віту, яка вирішила стати членом нашої помісної кузнецовської церкви.

    Павлусь Д.С.

     

      

      

      

      

     

    Переглядів: 1543 | Додав: YURIY | Теги: 1-ий Молодіжний хор, 2-ий Молодіжний хор, Новий рiк, 3-ій Молодіжний хор | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Вибір мови
    Форма входу
    Пошук на сайті
    Радіо online

    Повідомити другу
    Share |

    Збірка псалмів
    Збірка проповідей
    Збірка свідчень
    Збірка віршів

    Погода
    Календар
    «  Січень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    ХРИСТИЯНСЬКІ СВЯТА 2023
    06.01 - Хрещення Господнє
    02.02 - Стрітення Господнє
    25.03 - Благовіщення
    09.04 - В'їзд Ісуса в Єрусалим
    16.04 - Воскресіння Христове
    25.05 - Вознесіння Господнє
    04.06 - Трійця
    06.08 - Преображення Господнє
    25.12 - Різдво Христове
    Архів записів
    Богослужіння
    Розклад богослужінь:
    Понеділок:
    19:00 - молодіжне служіння
    19:00 - співанка Старшого хору
    Вівторок:
    20:00 - співанка 2-ого Молодіжного хору
    Середа:
    19:00 - загальне служіння
    Четвер:
    19:00 - співанка 1-ого Молодіжного хору
    19:00 - співанка Підліткового хору
    П'ятниця:
    19:00 - молитовне служіння
    Неділя:
    9:00, 13:00 та 18:00- загальні служіння
    Наша адреса:
    м. Кузнецовськ, мікрорайон Північний-1, 1.
    Молитовна кімната
    Молитва
    П'ятниця перед Хлібопереломленням - молитва та піст за освячення церкви.
    5 число кожного місяця молитва за Україну та Китай (наша церква молиться за м.Хеянг).
    Молитва за хворих нашої церкви (відповідальний Матвійчук Микола).
    Молодіжна молитовна група збирається щонеділі о 8:30 в Молитовному будинку на молитву.
    Старша молитовна група збирається щоп'ятниці о 12:00 в Молитовному будинку на молитву.
    Пошук в БІБЛІЇ
    Шукати в Біблії:

    Пошук в Біблійному Словнику:
     Як Google використовує дані, коли ви користуєтеся сайтами чи додатками партнерів
    Copyright MyCorp © 2024