Понеділок, 20 Травня 24, 19:18
Гість! Ви на сайті -й день | Група "Захожі"Доброго вечора Гість | |  Закладки | RSS RSS | YouTube | Однокласники | Facebook | Вконтакте | Viber | Instagram | Твіттер 
Меню сайту
Архів новин
[08 Травня 11]
Газета "Церковний Вісник" №16 (2016)
[25 Жовтня 09]
24.10.09 - Вінчання Гейка Павла та Шкіндер Оксани (2475)
[15 Вересня 09]
НОВИНИ 12-13.09.09 - Гурт Авен-Єзер в Кузнецовську (відео) (4066)
[10 Липня 11]
Водне ХРЕЩЕННЯ - 2011 (відео) (2580)
[15 Грудня 09]
Грудень 2009 року - 12 років гурту Силоам (1850)
Чат
Наше опитування
Оцініть цей сайт
Всього відповідей: 1097
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаємо нових учасників:
  • odemcinskiy19
  • alinasauliak03
  • artvinitskiy

  • Вітаємо з Днем народження:
    Квіточка(37), vadym007(27)
    Головна » 2017 » Квітень » 23 » 23.04.17 Хори з Нововолинська та Рівного в Кузнецовську
    23.04.17 Хори з Нововолинська та Рівного в Кузнецовську
    13:42

     

      


    23.04.2017. Неділя, ранок
    У це ранкове недільне богослужіння нашу церкву відвідав 2-ий Молодіжний хор з Нововолинська церкви "Святої Трійці" та їх старші брати-служителі. Хор виступив з пасхальною програмою. 
    Напочатку служіння пастор Гейко Георгій звершив молитву, прозвучав у загальному співі псалом "О, Він живе" і за кафедру вийшов Леус Анатолій. Він хотів донести до присутніх, що ми самі по собі - ніщо. Але коли Господь нас наповнить, то ми будемо втішатися в Ньому. 
    Після цього хор прославив Бога у псалмі "Боже Всемогутній" і гість сказав короткньку промову, у якій висловив своє бажання близько підійти до Ісуса разом із нашою церквою, не стояти осторонь, а мати тісне спілкування з Ним. Далі гурт братів з хору заспівав пісню "Оставил небес красоту", сестра розказала вірш "Ти, наче Агнець, прийняв муки смертні" і група під акомпонемент фортепіано прославила Бога у пісні "Свят, Агнец Божий свят". Слідуючим проповідь сказав брат-гість. У ній він закликав  кожного не закопувати, не ховати ті таланти, які в нас закладені Богом,  а розвивати для Божої слави. Ще брат призвав йти і проповідувати Євангелію людям, які ще не пізнали Господа. Йти і розказувати їм, поки є така свобода віросповідання в нашій країні. Опісля проповідник звершив молитву, прозвучала хорова пісня "Ісус воскрес" і  гурт сестер заспівав псалом "Христос воскрес". Третя проповідь була сказана братом з хору. У ній звучали слова: "Буває, ти йдеш, йдеш,  Господь допускає випробування у твоє життя, і ти кажеш: "Достатньо!" Ось-ось Він може торкнутися тебе, а ти кажеш: "Достатньо!". Але Бог каже: "Недостатньо! Ти ще підеш і будеш багато говорити". Ніколи, ніколи не кажи Богу: "Достатньо", поки це не скаже Він Сам. Тільки Він знає твоє майбутнє і те, як для тебе буде краще. Надійся на Нього і довіряй Йому!". 
    Псля проповіді хор прославив Бога у пісні, сестра прочитала поезію "Иисус изменился" і гурт з хору під акомпонемент гітари заспівав псалом "Вранці на світанку". 
    Слідуючим проповідував інший брат-гість. Він запитав у присутніх про те, чому ми так мало дякуємо. Господь зробив для нас усе, а ми навіть не задумуємося про Його велику милість. Чому ми так мало дякуємо? Чи ми не маємо за що?
    Після проповіді хор у музичному супроводі фортеріано прославив Бога у пісні "Ісус - Ти Месія", гурт з хору заспівав пісню "После дождя" і сестра розказала вірш про воскресіння Христа. Також прозвучав хоровий псалом "Слав радісно Господа вся земля". 
    Ще одну проповідь сказав керівник. Він закликав задуматися над тим, про що ми розмовляємо один з одним. Якщо ми говоримо про Ісуса, то Він іде поруч з нами.
    Сьогодні можна потопати в морі життєвих проблем і не помітити, що поряд іде Той, Хто може допомогти. 
    Останнім проповідував пресвітер церкви "Святої Трійці". Прочитавши 1 Царств  2:3, підкреслив, що Господь є Бог Ведення, Він знає Все. Ми повинні особливо пильнувати за своїми устами: "Зухвалі слова хай не виходять із уст ваших". Щоб ми не робили чи говорили, де б ми не були, Господь є з нами. І Він нагадує: "Начерпай води на останній час в посудину. В посудину, яка здатна тримати живу воду від Господа".

     

      

      

      

      

      

      

      

     

    23.04.2017. Неділя, вечір
    У вечірньому недільному богослужінні в нашій церкві послужив хор з м. Рівне, церкви "Світанкова Зоря". Після вступного слова пастора Гейка Георгія церква звершила молитву перед початком служіння, хор прославив Бога у псалмі "Христос із мертвих воскрес", і до слова запросили брата-гостя. Він сказав, що Господь хоче, щоб ми раділи воскресінню Його Сина і прославляли Ім'я Його. 
    Після проповіді у музичному супроводі фортепіано прозвучали підряд два хорові псалми - "У гробі Він лежав", "Богу Єдиному". Також двоє сестер з хору процитували уривки з Святого Письма, і хор прославив Господа у псалмі "Вірую". 
    Опісля  брат з хору сказав коротеньку проповідь і підбадьорив церкву у вірші про Небесну Батьківщину, куди ми йдемо, і хор заспівав пісню "Христос Воскрес". 
    Слідуючим проповідував інший брат-гість. Він зазначив, що Ісус хоче, щоб ми були схожі на Нього: у нас повинні бути однакові думки (чисті, в Ісусі Христі), ми маємо освячуватися й наше серце повинне бути приготовлене, покірне і смиренне. Також ми маємо ревнувати про святість і праведність та старатися жити в благочестивості. 
    Опісля церква прославила Бога у загальному псалмі, хор заспівав пісню, сестра з хору прочитала поезію і прозвучав хоровий псалом "Христос воскрес - ми є спасенні". Далі сестра засвідкувала про те, як Ісус Христос воскрес саме в її житті, хор заспівав псалом "Я знаю Господа" і останню проповідь сказав пастор церкви "Світанкова Зоря" Володимир Прит. Після служіння пастор нашої церкви об'явив про такий духовний захід, в якому церква Божа зможе бути світлом для свого оточення. Метою цього заходу є прибирання міста. Воно буде відбуватися 29.04.2017.

     

      

      

      

     

    Переглядів: 1436 | Додав: YURIY | Теги: Пасхa | Рейтинг: 5.0/2 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Вибір мови
    Форма входу
    Пошук на сайті
    Радіо online

    Повідомити другу
    Share |

    Збірка псалмів
    Збірка проповідей
    Збірка свідчень
    Збірка віршів

    Погода
    Календар
    «  Квітень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

    ХРИСТИЯНСЬКІ СВЯТА 2023
    06.01 - Хрещення Господнє
    02.02 - Стрітення Господнє
    25.03 - Благовіщення
    09.04 - В'їзд Ісуса в Єрусалим
    16.04 - Воскресіння Христове
    25.05 - Вознесіння Господнє
    04.06 - Трійця
    06.08 - Преображення Господнє
    25.12 - Різдво Христове
    Архів записів
    Богослужіння
    Розклад богослужінь:
    Понеділок:
    19:00 - молодіжне служіння
    19:00 - співанка Старшого хору
    Вівторок:
    20:00 - співанка 2-ого Молодіжного хору
    Середа:
    19:00 - загальне служіння
    Четвер:
    19:00 - співанка 1-ого Молодіжного хору
    19:00 - співанка Підліткового хору
    П'ятниця:
    19:00 - молитовне служіння
    Неділя:
    9:00, 13:00 та 18:00- загальні служіння
    Наша адреса:
    м. Кузнецовськ, мікрорайон Північний-1, 1.
    Молитовна кімната
    Молитва
    П'ятниця перед Хлібопереломленням - молитва та піст за освячення церкви.
    5 число кожного місяця молитва за Україну та Китай (наша церква молиться за м.Хеянг).
    Молитва за хворих нашої церкви (відповідальний Матвійчук Микола).
    Молодіжна молитовна група збирається щонеділі о 8:30 в Молитовному будинку на молитву.
    Старша молитовна група збирається щоп'ятниці о 12:00 в Молитовному будинку на молитву.
    Пошук в БІБЛІЇ
    Шукати в Біблії:

    Пошук в Біблійному Словнику:
     Як Google використовує дані, коли ви користуєтеся сайтами чи додатками партнерів
    Copyright MyCorp © 2024