Понеділок, 20 Травня 24, 23:25
Гість! Ви на сайті -й день | Група "Захожі"Доброго вечора Гість | |  Закладки | RSS RSS | YouTube | Однокласники | Facebook | Вконтакте | Viber | Instagram | Твіттер 
Меню сайту
Архів новин
[21 Червня 09]
НОВИНИ 21.06.09 - Міжобласний хор відвідав церкви Володимирецького району (3189)
[29 Травня 14]
29.05.14 Вознесіння (1702)
[28 Грудня 14]
27-28.12.14 Євангелізаційне богослужіння (відео) (1912)
[03 Грудня 14]
Радіопередача "Дорога до Бога" 2011-2014 роки (1549)
[17 Квітня 11]
13-20.04.11 - Степан Янюк та гурт "Левит" у Кузнецовську (відео) (5319)
Чат
Наше опитування
Оцініть цей сайт
Всього відповідей: 1097
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаємо нових учасників:
  • odemcinskiy19
  • alinasauliak03
  • artvinitskiy

  • Вітаємо з Днем народження:
    Квіточка(37), vadym007(27)
    Головна » 2017 » Жовтень » 8 » 08.10.17 СВЯТО ЖНИВ - ДЕНЬ ПОДЯКИ ГОСПОДУ - 2017
    08.10.17 СВЯТО ЖНИВ - ДЕНЬ ПОДЯКИ ГОСПОДУ - 2017
    22:36

      

      


    08.10.2017. День Подяки (ранок)
    8 жовтня у нашій церкві святкувався День Подяки - день, коли церква приносила перед Боже Лице жертву хвали за Його осінні дари. У служінні прийняв участь Старший хор. Після першого загального співу сестра з хору розказала вірш, повний вдячності Господу за все: за осінь, за повні комори, за всі блага для нас, хор під акомпонемент фортепіано прославив Бога у пісні й за кафедру вийшов Каленик Петро. Брат сказав узагальнену проповідь про цей святковий день, підкресливши, зокрема, що для того, аби було видно старання під час жатви, то потрібно, щоб "був блаженний народ, який знає, що Господь йому Бог, бо без Господнього благословіння марна людська праця". Після промови була звершена молитва.
    Далі хор возвеличив Бога у псалмі "Честь і Слава", гурт у музичному супроводі фортепіано заспівав пісню "И в праздник Жатвы" і проповідь сказав Сидорчук Анатолій. Опісля хор знову послужив піснею, сестра розказала поезію і сестри з хору у гурті заспівали псалом "О дорога душе, Господь з тобою".
    Наступний проповідував Дегтяр Іван. Він наголошував на потребі дякувати Господу за все без винятку. Але як це вчинити, коли вуста закриті? Це непросто. Для цього потрібно поміняти серце і розум, змінити хід своїх думок. Ми часто схожі на Ізраїль - приносимо обов'язкові жертви, бо так належить: молитись вранці, молитись ввечері, перед сном, перед хлібом, на служінні. Так потрібно... Це не та подяка, яку хоче бачити Господь. Це не виконання тієї Божої волі, про яку пише апостол Павло. В Біблії є дуже яскравий приклад Йова, який, чуючи про то одне, друге, п'яте горе в його полях та сім'Ї, навіть тоді віддає славу Богу, бо така є Його воля. Після проповіді другою загальною піснею прозвучав псалом "Благословен той дім", Бойко Ніна розказала вірш "Свято Жнив ще здавна знає люд" і гурт братів з хору заспівав пісню "Бог мой, как прекрасно пребывать с Тобой".
    Далі проповідь сказав Дацький Василь. Він ще раз закликав дякувати Богу за Його незліченні та дуже великі милості для нас. Опісля сестра Світлана прочитала до братів та сестер по вірі вірш, у якому щиро дякувала за підтримку у житті, гурт сестер знову заспівав пісню та брат Степан розказав поезію "Пройдуть жнива..."  
    Після хорового псалму та третього загального співу останню проповідь говорив Журавський Леонід. Він висловив своє бажання про те, що хотів би, аби кожна душа на цьому служінні зміцнилася Господом для того, щоб поклонитися Отцю в Дусі та Правді від щирого серця. В кінці богослужіння три пастори церкви звершили молитву подяки за те, що Бог давав в достатку цього року: їжу для душі - Боже Слово і їжу для тіла - хліб та воду.

     

     

      

      

      

      

      

      

      

      

      

     

     

    08.10.2017. День Подяки (вечір)
    На вечірньому служінні дня Жнив участь у служінні прийняв об'єднаний Молодіжний хор церкви "Благодать" під керівництвом Сидорчука Віталія. Напочатку церква прославила Бога у загальному співі, якому акомпонували фортепіано та бандура.
    У першій проповіді, сказаної Яйченею Петром, було наголошено, що якщо ти будеш триматися постанов та заповідей Божих, якщо будеш їх виконувати, то ти будеш мати достаток. Але в той час ти матимеш ще більше спокус, повинен будеш стояти на сторожі кожну мить свого життя, пильнувати та стерегтися гріха, і тільки тоді Господнє ім'я зможе прославитися достойною хвалою. Після проповіді та молитви хор прославив Бога у величному псалмі "Ти достоїн", сестра Вікторія прочитала поезію "Порахувати важко милості Господні" і прозвучала ще одна хорова пісня "Дякуйте Господу".
    Далі гурт з хору заспівав чудову пісню "Океан Божьей любви" і за кафедру вийшов Мотько Леонід. Він запитував у присутніх: "Чи виходить з нашого серця хвала, коли маємо повні комори плодів, коли всього вдосталь? А чи дякуємо ми про духовні дари?" Так, можливо, ми дякуємо раз в день перед їжею чи раз у тиждень на служінні, але ця подяка скупа, її недостатньо. Бог дав нам набагато більше, ніж ми дякуємо. В кінці проповіді брат запропонував усіх помолитися до Бога, у відповідь на що церква звершила другу молитву. Опісля хор заспівав псалом про віру в Бога у тяжкі моменти життя, Романчук Ірина розказала вірш "Я люблю Тебя, Боже" і гурт з хору у музичному супроводі фортепіано прославив Бога в пісні "Сложив злотой венец".
    Слідуючий проповідував Леус Анатолій. Він зауважив, що легко дякувати, коли все в житті благополучно, коли все добре: є здоров'я, гроші, достаток. Але коли не так, що тоді? Коли з року в рік відбувається щось таке, що не дає нам сили з радістю стояти в церкві й дякувати Богу, що робити? Потрібно відкрити свої серця й душі для Духа Святого, і Він зніме тягар з душі. Бог сильний потішити тебе. Після проповіді звучав хоровий псалом "Soli deo Gloria", гурт братів з хору звернувся до Бога у пісні "О мой Господь" і хор заспівав ще одну пісню у супроводі гітари та фортепіано "Бог, Ты Святый". Після цього Сидорчук Яна розказала вірш "Розкаты грома..." і хор прославив Бога у псалмі "Бачу я Ісуса".
    Закінчував богослужіння промовою Милтанов Станіслав.

    Діана Павлусь

     

      

      

      

     

    Переглядів: 3754 | Додав: YURIY | Теги: 2-ий Молодіжний хор, Старший хор, Свято Жнив, 3-ій Молодіжний хор | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Вибір мови
    Форма входу
    Пошук на сайті
    Радіо online

    Повідомити другу
    Share |

    Збірка псалмів
    Збірка проповідей
    Збірка свідчень
    Збірка віршів

    Погода
    Календар
    «  Жовтень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    ХРИСТИЯНСЬКІ СВЯТА 2023
    06.01 - Хрещення Господнє
    02.02 - Стрітення Господнє
    25.03 - Благовіщення
    09.04 - В'їзд Ісуса в Єрусалим
    16.04 - Воскресіння Христове
    25.05 - Вознесіння Господнє
    04.06 - Трійця
    06.08 - Преображення Господнє
    25.12 - Різдво Христове
    Архів записів
    Богослужіння
    Розклад богослужінь:
    Понеділок:
    19:00 - молодіжне служіння
    19:00 - співанка Старшого хору
    Вівторок:
    20:00 - співанка 2-ого Молодіжного хору
    Середа:
    19:00 - загальне служіння
    Четвер:
    19:00 - співанка 1-ого Молодіжного хору
    19:00 - співанка Підліткового хору
    П'ятниця:
    19:00 - молитовне служіння
    Неділя:
    9:00, 13:00 та 18:00- загальні служіння
    Наша адреса:
    м. Кузнецовськ, мікрорайон Північний-1, 1.
    Молитовна кімната
    Молитва
    П'ятниця перед Хлібопереломленням - молитва та піст за освячення церкви.
    5 число кожного місяця молитва за Україну та Китай (наша церква молиться за м.Хеянг).
    Молитва за хворих нашої церкви (відповідальний Матвійчук Микола).
    Молодіжна молитовна група збирається щонеділі о 8:30 в Молитовному будинку на молитву.
    Старша молитовна група збирається щоп'ятниці о 12:00 в Молитовному будинку на молитву.
    Пошук в БІБЛІЇ
    Шукати в Біблії:

    Пошук в Біблійному Словнику:
     Як Google використовує дані, коли ви користуєтеся сайтами чи додатками партнерів
    Copyright MyCorp © 2024