Понеділок, 20 Травня 24, 17:57
Гість! Ви на сайті -й день | Група "Захожі"Доброго вечора Гість | |  Закладки | RSS RSS | YouTube | Однокласники | Facebook | Вконтакте | Viber | Instagram | Твіттер 
Меню сайту
Архів новин
[18 Листопада 09]
17.11.09 - 18 років Молитовному Будинку (1963)
[31 Серпня 14]
30-31.08.14 Молитва за дітей (2025)
[17 Листопада 13]
13-17.11.13 22 роки Молитовному будинку (2066)
[26 Січня 14]
25-26.01.14 Весілля Максимчука Олександра та Козлюк Марії (2497)
[26 Липня 10]
НОВИНИ 25.07.10 - Гості з Луцька (відео) (2856)
Чат
Наше опитування
Оцініть цей сайт
Всього відповідей: 1097
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаємо нових учасників:
  • odemcinskiy19
  • alinasauliak03
  • artvinitskiy

  • Вітаємо з Днем народження:
    Квіточка(37), vadym007(27)
    Головна » 2017 » Квітень » 2 » 01-02.04.17 Молитва за дітей
    01-02.04.17 Молитва за дітей
    22:16

     


    01.04.2017. Субота
    Це суботнє вечірнє богослужіння провів 1-ий Молодіжний хор. Після загального псалму прославлення за кафедру вийшов Касюдик Ілля. Він, зачитавши книгу Об'явлення апостола Івана 22:2, наголосив, що ми не можемо бути світлом для світу без добрих діл. Наша поведінка, наші вчинки говорять про нас. І, коли Господь прийде, то дасть нагороду кожному згідно його діл. Опісля хор заспівав пісню "Я хочу увидеть город" ", сестра розказала вірш про Небесну Країну, де нас чекає Бог, і гурт з хору під акомпонемент гітари прославив Господа у пісні "Я славлю Тебя, Иисус". Другим проповідував Булан Сергій. Він сказав, що дуже важливо  для нас бути готовими до зустрічі з Ісусом, тому що ніхто не знає, коли буде саме у нього ця особиста зустріч. 
    Після проповіді гурт з хору заспівав пісню"Я жду Тебя", сестра Власюк Наталія розказала вірш "Когда вам кажется, что вас никто не любит"  і церква прославила Бога в загальному співі. 
    Слідуючим проповідував Булан Вадім. Він говорив про те, що як добре було б бути нам учасниками в першому воскресінні разом з Ісусом, бо друге воскресіння - то вже друга смерть. Опісля хор заспівав пісню "З нами будь у час тривожний", сестра Виговська Олена прочитала вірш і гурт з хору в пісні розказав про те, що немає краще за ту молитву, яка ллється із серця. 
    Четвертим проповідував Олександр. Він зауважив, що наші думки, вчинки і бажання відображають те, в що ми віримо, і Того, в Кого ми віримо. Також брат проповідував на тему нагірних проповідей Ісуса. Далі хор заспівав ще один псалом "Розкажи про Христа" і останнім проповідува Ярошик Віталій. Він, продовжуючи думку своїх попередників, також говорив про день Другого приходу Спасителя. Брат закликав пильнувати у своєму житті й завжди перебувати в Ісусі Христі. Після служіння покаялись сестри Шепетько Оксана, Павлусь Діана та брат.

    02.04.2017. Неділя, ранок
    У ранковому недільному богослужінні участь прийняв 2и-й Молодіжний хор. Після молитви пастора Каленика Петра перед початком служіння і загального псалму проповідь сказав Мельник Микола. У ній брат, зачитавши книгу Еклезіаста 1:2-3, підкреслив, що все на Землі тільки тління, яке швидко проходить, наша ж ціль - Бог і вічне життя з Ним. Опісля хор прославив Бога у псалмі "Господу всі поклонімося", сестра з хору розказала вірш, у якому закликала не бути байдужим та не витрачати даний нам час життя надаремно, а лише для Бога, і гурт з сестер з хору під акомнонемент фортепіано заспівали пісню "Если з Господом Иисусом на земле прожить эту жизнь". 
    Слідуючим за кафедру вийшов Отрода Михайло. У своїй промові брат закликав присутніх брати приклад, наслідувати Ісусу Христу. Але брат наголосив, що наслідувати - це не копіювати; у кожного своє життя, але у всіх нас одні погляди, один напрям - до Неба. Після проповіді церква прославила Бога у загальному псалмі, сестра з хору розказала вірш "Ты это делал, делал, Я молчал" і хор заспівав псалом "И снова, Церковь, поднимайся". Також сестра Кривко Ірина прославила Господа поезією "Я не хочу" і Сидорчук Віталій та Яна під акомпонемент фортепіано заспівали пісню "Как мало мне нужно". 
    Третім проповідував Милтанов Станіслав. Головною ідеєю його проповіді був заклик радіти і ще раз радіти в Ісусі, радуватися тому, що наші імена записані в Книзі Життя. Також брат надихнув народ Божий, зачитавши вірш з Біблії Євангеліє Івана 5:24, де говориться про те, що "віруючий в Сина Божого на суд не приходить, але переходить із смерті в життя". 
    Опісля Романчук Ірина проспівала пісню, брат Романчук Павло розказав вірш і хор прославив Бога у пісні "Ты со мной". Останньою прозвучала проповідь пастора Гейка Георгія. У ній він сказав, що Бог дає даром, без ніяких заслуг, просто так спасіння, вічне життя для нашої душі. А якщо ти не прийняв це спасіння, то не проведеш вічність з Ісусом, не будеш в числі спасенних на Небі з Богом, а залишишся в Адамі, в гріхах. І потім буде дуже і дуже шкода за таку втрачену можливість бути спасенним. 
    Після служіння пастор об'явив молоду пару Воробей Ольгу та Козодоя Богдана з с. Довговолі, які вирішили одружитися і заявили про це.

      

      

      

      

      

    02.04.2017. Неділя, вечір
    Зазвичай у першу неділю місяця на вечоровому зібранні наша церква звершує молитву за немовлят. Це служіння не стало винятком. Також у проведенні служіння узяв участь 1-ий Молодіжний хор. Слова настанови для батьків сказав пастор Каленик Петро. У них прозвучало побажання для батьків, щоб вони мали мудрість, виховували своїх діточок у Господньому Дусі. Далі пастор назвав імена немовлят (Марк, Вероніка, Евеліна, Анюта, Катерина, Арсен, Вірсавія), служителя церкви взяли на руки кожну дитину. Спочатку кожен брат-служитель звершив молитву за немовля в себе на руках, потім церква благословила цих діточок і молитву закінчив пастор. 
    Опісля Бог прославився у хоровому псалмі "Колени я склоняю", сестра Купріянова Оксана розказала вірш "Не хочу надевать маску смеха" і гурт з хору проспівав пісню "Наполни славой". 
    Другим проповідував Сокол Микола. Він, зачитавши Послання до Римлям 12:10, закликав мати любов до своїх ближніх, прощати і молитися за своїх братів та сестер у Христі, бути єдиними у вірі і думках, бо тільки тоді ми є сила. Після проповіді церква прославила Бога у загальному псалмі "Рано вранці і в час вечоровий", сестра Власюк Наталія прочитала поезію і гурт з хору проспівав пісню "Как хочу в небо я". 
    Слідуючим свою проповідь сказав Коток Віталій. У ній він підкреслив, що дуже важливо ходити праведно перед Лицем Господа і пильнувати у своєму ходінні; вірою догоджати Богові, тому що саме віра спонукає нас до благочестивого життя перед Христом. Опісля хор заспівав псалом. 
    Закінчував служіння своєю проповіддю брат Дацький Василь. Він закликав народ Божий не нарікати, не осуджувати інших, бо ми нічого не зробили для їхнього спасіння. 
    Після служіння пастор Георгій Данилович об'явив двох братів - Козодоя Петра і Шемедюка Максима, які заявили про те, що хочуть прийняти святе по вірі Водне Хрещення.

     

     

      

      

      

      

      

      

      

     

    Переглядів: 1636 | Додав: YURIY | Теги: 1-ий Молодіжний хор, 2-ий Молодіжний хор | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Вибір мови
    Форма входу
    Пошук на сайті
    Радіо online

    Повідомити другу
    Share |

    Збірка псалмів
    Збірка проповідей
    Збірка свідчень
    Збірка віршів

    Погода
    Календар
    «  Квітень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

    ХРИСТИЯНСЬКІ СВЯТА 2023
    06.01 - Хрещення Господнє
    02.02 - Стрітення Господнє
    25.03 - Благовіщення
    09.04 - В'їзд Ісуса в Єрусалим
    16.04 - Воскресіння Христове
    25.05 - Вознесіння Господнє
    04.06 - Трійця
    06.08 - Преображення Господнє
    25.12 - Різдво Христове
    Архів записів
    Богослужіння
    Розклад богослужінь:
    Понеділок:
    19:00 - молодіжне служіння
    19:00 - співанка Старшого хору
    Вівторок:
    20:00 - співанка 2-ого Молодіжного хору
    Середа:
    19:00 - загальне служіння
    Четвер:
    19:00 - співанка 1-ого Молодіжного хору
    19:00 - співанка Підліткового хору
    П'ятниця:
    19:00 - молитовне служіння
    Неділя:
    9:00, 13:00 та 18:00- загальні служіння
    Наша адреса:
    м. Кузнецовськ, мікрорайон Північний-1, 1.
    Молитовна кімната
    Молитва
    П'ятниця перед Хлібопереломленням - молитва та піст за освячення церкви.
    5 число кожного місяця молитва за Україну та Китай (наша церква молиться за м.Хеянг).
    Молитва за хворих нашої церкви (відповідальний Матвійчук Микола).
    Молодіжна молитовна група збирається щонеділі о 8:30 в Молитовному будинку на молитву.
    Старша молитовна група збирається щоп'ятниці о 12:00 в Молитовному будинку на молитву.
    Пошук в БІБЛІЇ
    Шукати в Біблії:

    Пошук в Біблійному Словнику:
     Як Google використовує дані, коли ви користуєтеся сайтами чи додатками партнерів
    Copyright MyCorp © 2024